Load New Project Via Midi Commands

Multi-platform modular music creation studio
Post Reply
BastianEmbedMusic
Posts: 8
Joined: Mon Jul 15, 2019 2:10 pm

Load New Project Via Midi Commands

Post by BastianEmbedMusic » Sat Apr 25, 2020 5:53 pm

Hi all,
i would like to load a new project via midi signals and am running into a problem.
I create midi commands under preferences/Interface/shortcuts
for
Load
Move right, left, up ,down

I can trigger the load via a midi pogramm change. But when i then try to select a new project using the move up and down the cursor moves up and down in the pattern editor instead of the load new project poput selection.
I tried using tab key to change the selection but that's not doing anything.
Any lead on how to do this.
Also if this would work how to i then actually press the ok button to confirm loading a new preset?

Regards
Sebastian

BastianEmbedMusic
Posts: 8
Joined: Mon Jul 15, 2019 2:10 pm

Re: Load New Project Via Midi Commands

Post by BastianEmbedMusic » Fri May 01, 2020 4:48 pm

Anyone? Or is it not possible to do this?

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3464
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: Load New Project Via Midi Commands

Post by NightRadio » Sat May 02, 2020 1:44 pm

Sorry, not in the current version.
There are two different groups of shortcuts: reassignable (for SunVox UI elements) and static (for global dialogs, lists, etc.)
I will try to combine them in future updates.

BastianEmbedMusic
Posts: 8
Joined: Mon Jul 15, 2019 2:10 pm

Re: Load New Project Via Midi Commands

Post by BastianEmbedMusic » Thu May 07, 2020 12:04 pm

Ok thanks for letting me know

Post Reply