(1.9.1) Metamodule Triggers while MultiSynth input is muted [SOLVED]

Multi-platform modular music creation studio
Post Reply
Sedulous
Posts: 15
Joined: Tue Mar 03, 2015 9:15 am
Location: Fort Lauderdale, Florida, US

(1.9.1) Metamodule Triggers while MultiSynth input is muted [SOLVED]

Post by Sedulous » Thu Sep 08, 2016 12:42 am

Sunvox version (1.9.1)
I noticed this issue when experimenting with MetaModules on Play Mode. The MetaModules still trigger, despite the MultiSynth octave range being muted. I tried this for the "SunGrid_QWERTY" to see if MetaModules on play mode can be set to each "pad" and triggered independently, but doing so causes all the loaded MetaModules to simultaneously play at once.
Attachments
Test_SunGrid_QWERTY.zip
(21.04 KiB) Downloaded 126 times
MultiSynth_MetaModule_Input_Bug_Example.zip
(3.8 KiB) Downloaded 130 times
Last edited by Sedulous on Sun Sep 18, 2016 12:00 pm, edited 1 time in total.

iaon
Posts: 211
Joined: Mon Jun 02, 2014 7:56 am

Re: (1.9.1) Metamodule Triggers while MultiSynth input is muted

Post by iaon » Thu Sep 08, 2016 11:20 am

Try enabling 'Ignore notes with zero velocity' under the Options button in the secondary MultiSynths, otherwise they're still passing silent note events.

Sedulous
Posts: 15
Joined: Tue Mar 03, 2015 9:15 am
Location: Fort Lauderdale, Florida, US

Re: (1.9.1) Metamodule Triggers while MultiSynth input is muted [SOLVED]

Post by Sedulous » Sun Sep 18, 2016 12:22 pm

@iaon, Thank you! That solved the issue. :Yahoo!:

Post Reply