weird metamodule behavior

Found a bug? Post it here.
Post Reply
User avatar
Keres
Posts: 271
Joined: Mon Mar 21, 2016 9:41 am
Location: N. Tulsa Ok.
Contact:

weird metamodule behavior

Post by Keres » Sat Mar 28, 2020 2:06 am

sometimes when i am editing a metamodule's controllers (in the main session), it drops the volume of the metamodule to 0. the slider volume for said metamodule will still be at 2000 or whatever it was set to. the only thing that i can do to get the volume back up is make another controller for the output module of the metamodule and raise it to 2000. then i have to overwrite it with another controller. it seems that this behavior just started in the new version.

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3302
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: weird metamodule behavior

Post by NightRadio » Sat Mar 28, 2020 6:04 pm

sometimes when i am editing a metamodule's controllers (in the main session), it drops the volume of the metamodule to 0.
Do you mean the 01.Volume controller?

User avatar
Keres
Posts: 271
Joined: Mon Mar 21, 2016 9:41 am
Location: N. Tulsa Ok.
Contact:

Re: weird metamodule behavior

Post by Keres » Sun Apr 19, 2020 3:45 am

are you saying that the first controller of a metamodule by default is set to the master volume of that metamodule?

User avatar
Keres
Posts: 271
Joined: Mon Mar 21, 2016 9:41 am
Location: N. Tulsa Ok.
Contact:

Re: weird metamodule behavior

Post by Keres » Sun Apr 19, 2020 3:49 am

what i meant was that it seems like this behavior is random. It may also have to do with my keyboard which is paper thin (lenovo laptop). it is possible that while typing, it just misbehaves and links the slider to 00.Output

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3302
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: weird metamodule behavior

Post by NightRadio » Sun Apr 19, 2020 12:21 pm

Please show your project :)

Post Reply