ArmZX doesn't do anything after LOAD ""

Any topics and questions
Post Reply
vivify
Posts: 2
Joined: Mon Dec 10, 2007 5:42 am

ArmZX doesn't do anything after LOAD ""

Post by vivify » Mon Dec 10, 2007 5:47 am

Hello!

I'm running ArmZX 1.52 demo on my Treo 650. The application is running off internal memory.

I've used the converter to convert a game (in this case, CHAOS.PDB), dropped it into zx on my SD card and tried to run it. It resets, types in LOAD "" then clears the screen to grey but then does nothing. I can attempt to reload but the same thing occurs. I've tried many other games but the result is the same. The games work fine in a Windows-based emulator in their original SNA/TAP format. I've tried it with just one PDB in ZX and lots.

My Palm doesn't hang...it just doesn't load them.

Any tips or fixes?

Thanks!

User avatar
NightRadio
Site Admin
Posts: 3157
Joined: Fri Jan 23, 2004 12:28 am
Location: Ekaterinburg. Russia
Contact:

Re: ArmZX doesn't do anything after LOAD ""

Post by NightRadio » Mon Dec 10, 2007 7:57 am

Hello!
Please, don't try to load PDB files from external card. Use unconverted TAP/SNA files.

vivify
Posts: 2
Joined: Mon Dec 10, 2007 5:42 am

Re: ArmZX doesn't do anything after LOAD ""

Post by vivify » Tue Dec 11, 2007 6:57 pm

Oh, so I don't have to convert them if they're running from SD card? That's great!

You might want to clarify this issue in the docs in the next release as I found a couple of other people on boards asking this question while I was googling for a solution.

Thanks so much!

Post Reply